MD Nederland Beach Cleanup 2023

MD Nederland Beach Cleanup 2023

Opgehaald

3.035
134% bereikt van het totaalbedrag € 2.250

LET OP VANWEGE HET WARME WEER IS ER EEN WIJZIGING IN STARTTIJD! ONDERSTAAND STAAT DE AANGEPASTE STARTTIJD. 

DENK AAN ZONNENBRAND EN VOLDOENDE WATER!

Op 25 juni 2023 vindt de eerste editie van MD Nederland Beach Cleanup plaats.

Met zoveel mogelijk mensen maken wij die dag het strand schoon tussen Monster en De Hoek (M-D).

Samen met jou maken we de natuur iets mooier én halen we geld op voor MD Nederland. Met jouw hulp zorgen we ervoor dat dit de laatste generatie wordt met MD! 

Praktische informatie:

Wanneer: 25 juni 2023

Tijd: Zorg dat je om 9.45 uur aanwezig bent.  We starten om 10.00 uur en eindigen om 12.00 uur. 

Start- en eindpunt: voor de ingang van PLSTK Café, Helmweg 7 Hoek van Holland.
Hier krijg je een Jutzak die je kan gebruiken voor al het vuil wat je onderweg hebt gevonden. Bij terugbrengen van de jutzak ontvang je bij PLSTK nog een consumptie (thee/koffie/ijsje). 

Aansluitend een (eenvodige) lunch om jullie te bedanken voor jullie hulp: strandhuisje 55 (noordzijde) in Hoek van Holland 

Hoe kan je meedoen?
- Klik op de button 'ik wil in dit team', vul je gegevens in en kom 25 juni samen met de andere deelnemers het strand tussen Hoek van Holland en Monster schoonmaken. 

- Nodig ook vrienden/familie uit om met ons mee te lopen. Wel zo gezellig én op die manier draag je nog meer bij aan meer bekendheid voor MD. Let op, ook zij moeten zich dan als deelnemer aanmelden door op de button 'ik wil in dit team' hun gegevens achter te laten. 

- Vraag vrienden en familie jouw beach cleanup te sponsoren door een donatie te doen via deze actiepagina. Op die manier kunnen we met elkaar zorgen voor snellere medicatieontwikkeling. En zorgen we met elkaar dat dit de laatste generatie wordt met MD! 

Wil of kan je niet meelopen?
Steun dan de deelnemers met een donatie! Met jouw donatie draag je bij aan méér onderzoek en snellere medicatieontwikkeling voor MD.