Pubquiz voor MD1

Rianne Oranje-Ondersteijn

Opgehaald

1.136
378% bereikt van mijn streefbedrag € 300

Nog te gaan:

Toen ik 14 was is bij mij de diagnose MD gesteld, dat is nu 32 jaar geleden. Mijn vader en zijn broers en zussen zijn als eerste getest, van de 8 kinderen hadden er 5, waaronder mijn vader, MD1. Van de 5 zijn er inmiddels 4 overleden. Mijn broertje en ik hebben ook MD, en voor zover bekend zijn wij verder de enige in de familie. We hebben nog twee zusjes die het gelukkig niet hebben, en ook niet kunnen doorgeven.

Nu heb ik al verschillende dingen gedaan om geld in te zamelen, ik heb gecollecteerd en het afgelopen jaar het Oranje pad gelopen. Samen met onze moeder en anderen die mee liepen hebben we behoorlijk wat geld opgehaald voor het Prinses Beatrix Fonds.

Sinds 5 jaar is er de Stichting MD Nederland en daar ga ik nu een actie voor doen.
Ik ga een Pubquiz organiseren! Dit ga ik doen om meer naamsbekendheid te krijgen en om een mooi bedrag op te halen voor onderzoek, zodat er een medicijn gevonden kan worden.

Laat dit De laatste Generatie met MD zijn.

De onderzoeken zijn al aardig op weg, we zijn halverwege de berg. Er is dus nog wel een stuk te gaan voordat er iets concreet beschikbaar is.

Een locatie voor de Pubquiz heb ik gevonden bij Bert van Zeelst in Hedel (Achterdijk 57), op 2 Juni.
En er is een iemand gevonden die de quiz maakt en presenteert. Ik hoop dat veel mensen zich opgeven zodat er veel geld naar Stichting MD gaat.

De kosten voor deelname zijn €10,00 per persoon.
Je kunt je individueel op geven of als duo. Je kunt ook ter plekke een groep van twee vormen of bij een duo aansluiten als je dat zou willen.

Er zijn geweldige prijzen te winnen!

Via onderstaande link (de doneer button op deze pagina) kun je de €10,00 doneren, als je dit hebt gedaan stuur je een mail naar: pubquizvoormd@gmail.com en dan ontvang je een bevestiging.

Waar?​​ Bert van Zeelst, Achterdijk 57, Hedel
Wanneer?​ 2 Juni, 13.30 ontvangst met koffie en thee en wat lekkers, om 14.00 begint de quiz.
Kosten?​€10,00 (drankjes zijn verder voor eigen rekening).

Ik heb er zin in!!!!

Groetjes,
Rianne Oranje-Ondersteijn

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer