KICKBOKSGALA VAN A.S.C./A.V.S.V.

ASC /AVSV !

Opgehaald

1.206
46% bereikt van mijn streefbedrag € 2.600

Lieve vrienden, familie en medegevechters,

8 juni is het kickboksgala van het A.S.C./A.V.S.V. waar zestien van onze toppers zullen strijden in de ring. Dit jaar is het kickboksen gekoppeld aan een benefiet en zullen beide teams gaan strijden voor een goed doel.

Team ROOD zal gaan vechten voor MD Nederland🔴

MD is een ernstige erfelijke ziekte die steeds heftiger wordt van de ene generatie naar de volgende. Het betekent dat kinderen het hardst getroffen worden. In hun families heeft zeker één van de ouders per definitie de ziekte, naast vaak ook nog een broertje of zusje. Het tast oa hersenen, spieren, longen en darmen aan en is uiteindelijk dodelijk.

Met een prevalentie van 1 op 2.100 komt het veel voor en toch heeft bijna niemand er van gehoord. En dat zorgt dat mensen het onbewust steeds weer doorgeven.

 

MD Nederland vecht voor bekendheid én een oplossing. Het is in 2019 opgericht omdat in een van onze families MD ontdekt werd. Nieuwe medische technologie lijkt de komende jaren voor het eerst medicatie tegen MD te kunnen gaan opleveren. We weten van een dispuut met drie getroffen families, en dat moeten er, gezien hoe vaak het voorkomt, onbewust veel meer zijn binnen de vereniging. 

Jullie opbrengst wordt geheel gebruikt voor ons internationale project dat medicatie versneld voor kinderen beschikbaar moet krijgen. We werken op basis van vrijwilligers, dus alles gaat direct daar heen!

 

Maak verschil voor heel veel mensen: meer bekendheid en versneld naar medicatie.

info op md.nl 💥🥊

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer